СНИМКИ: Брутално посинен - Фюри не прилича на себе си 24 часа след боя


СНИМКИ: Брутално посинен - Фюри не прилича на себе си 24 часа след боя
Снимка: GettyImages

2388 0

Тайсън Фюри може и да се поздрави с успеха над Франсис Нгану, но определено не убеди с представянето си. Британецът се представи далеч под познатото ниво и се размина на косъм със загубата, след като камерунецът демонстрира невероятен бокс и беше близо до сезнационен успех №1 в модерната история на спорта. 

В крайна сметка обаче, след разделено съдийско решение Фюри спечели "Битката на най-лошите", но не и без да понесе много сериозни поражения - и физически, и по такива на реномето му на суперзвезда. Но да се насочим към физическите

Фюри беше лошо пребит от Нгану и си личи

Фюри изглежда плашещо 24 часа след боя 

Циганския крал даде няколко интервюта късно в неделя вечер, като говори както за бъдещето си, така и за двубоя с Нгану. И не спести похвали за това, което бившият шампион в UFC демонстрира на ринга. 

"Не можем да кажем нищо лошо за Нгану - той е отличен боец и се получи много добър бой. Тренирах много добре и нямам никакви извинения. Това е боксът - понякога имаш добри дни, в други - не толкова", каза Фюри, но и в типичен стил допълни. 

"Като изключим куката, с която ме удари зад главата, не направи нищо сериозно". 

Първо, ударът беше чист и попадна странично в главата на Фюри. Също така Фюри едва ли щеше да изглежда по следния начин, ако Нгану не го беше "намерил" доста повече от веднъж: 

Фюри не изглежда никак добре 24 часа след нокдауна

Както сами виждате, Фюри изобщо не е в добро състояние непосредствено след двубоя. По време на въпросното интервю той носеше и шапка, която да скрие две от раните, които Нгану му нанесе на и над челото. 

В същото време Нгану изглеждаше далеч по-добре ден след боя, като единствено има леко подуване в дясната скула:

За разлика от Фюри, Нгану изглежда далеч по-добре

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички