Слух в бокса: Кошмар на Фюри, не Хъргович, ще е следващият съперник на Джошуа?


Слух в бокса: Кошмар на Фюри, не Хъргович, ще е следващият съперник на Джошуа?
Снимка: Getty Images

10490 0

След победата на Антъни Джошуа над Ото Валин всеобщото схващане беше, че следващият съперник на британеца ще бъде хърватинът Филип Хъргович. Това бе обявено от промоутъра Франк Уорън, който посочи март като време на битката.

Двамата трябваше да се изправят един срещу друг за титлата на IBF, която ще стане вакантна към март. В бокса обаче тръгна слух, че друг ще е следващ съперник на бившия световен шампион и това ще е Франсис Нгану.

Антъни Джошуа може да се бие с Франсис Нгану

Еди Хърн не отрече

За подобен сблъсък не отрече и промоутърът на Джошуа - Еди Хърн. За него настояват арабските инвеститори, които финансираха "Деня на Страшния съд" в Ел Рияд. Хърн включи камерунеца сред потенциалните съперници на Антъни.

Нгану може и да проведе реванш срещу Фюри

В боксовите среди се говори, че този, който трябва да реши, е Нгану. Пред него има възможност и за реванш с Тайсън Фюри, от когото смята, че е изгубил неправомерно.

Бившият шампион на UFC смята този вариант за рискован, тъй като на "Циганския крал" му предстоят 2 битки с Олександър Усик, а и може пак да реши да завърши кариерата си. А ето какъв друг бой бе предложен на Антъни Джошуа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички