Предложиха на Антъни Джошуа да се бие срещу боксьор, прекратил кариерата на непобедим


Предложиха на Антъни Джошуа да се бие срещу боксьор, прекратил кариерата на непобедим
Снимка: Getty Images

18186 0

Боксовият промоутър Франк Уорън даде още едно предложение за следващ съперник на Антъни Джошуа, след като стана ясно, че това няма да е Дионтей Уайлдър. В главното събитие на "Денят на Страшния съд" Ей Джей се върна назад в най-добрите си години, като безмилостно спря Ото Валин, за да се подготви за голяма година през 2024 година.

Предложенията към Джошуа отново валят

Джошуа получава предложения от всички страни

Уорън смята, че Даниел Дюбоа би бил идеалният танцов партньор за Джошуа. За мен - Дюбоа, може да се бие с всяко от тези момчета в топ 10. Дори с AJ би бил добра битка. Бих гледал това постоянно".

Дюбоа също бе част от боксовата галавечер в Рияд, като даде доста силна заявка с представянето си. Той нанесе първо поражение в кариерата на Джарел Милър в петия мач от картата на "Денят на Страшния съд". При десет оставащите секунди и окрилен от публиката - Дюбоа принуди съдията да прекрати срещата.

"Смятам, че Даниел Дюбоа е брилянтен, представи се великолепно. Той доказа на всички съмняващи се, че наистина има сърце в една трудна, трудна битка срещу човек, който е много добър. Изправи се срещу корав състезател, който го накара да се бори докрай". А по-рано и китайски нокаутьор предизвика Джошуа на битка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички