Sky Sports: Мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще има, ясно е кога и къде


Sky Sports: Мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще има, ясно е кога и къде
Снимка: Gulliver/GettyImages

5514 0

Ден, след като се появи информация, че преговорите между Антуни Джошуа и Кубрат Пулев са зациклили, то Sky Sports даде съвсем друга информация. Според авторитетното издание двубоят ще се проведе през юни, а стадионът на Тотнъм води пред всички да домакинства на срещата.

"Много сме близо. Имах среща с Ей Джей снощи. Имахме оферти от Близкия Изток, Средния Изток, Африка, САЩ и Турция. Той ми го обясни по възможно най-точния начин, че иска да се бие у дома. "Забрави останалите оферти и ме върни у дома", това ми каза", сподели Еди Хърн пред Sky Sports. 

"Иска да се бие в Лондон през юни и сме на път да сторим всичко това. Най-вероятно ще е на съоръжението на Тотнъм. Това иска и Джошуа и вярвам, че можем да му го осигурим", допълни още промоутърът. Другите два варианта за арени на дуела бяха стадиона на футболния Арсенал – "Емирейтс", както и националният стадион по ръгби – "Туикенхам Стейдиъм", но вероятността за тях е малка.

"Фенове на бокса в Обединеното кралство, бъдете готови за това лято. Ще получите мачове на Антъни Джошуа с Кубрат Пулев, Усик с Чисора, Уайт с Поветкин. Тези дни ще бъдат обявени официално", разясни още Хърн.

А какви са другите възможности за следващ съперник на Кобрата след мача с Джошуа вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички