"Скрити" кадри: Един Хърн побесня от провокация на фен след Джошуа - Усик, налетя му с грозни обиди (ВИДЕО)


"Скрити" кадри: Един Хърн побесня от провокация на фен след Джошуа - Усик, налетя му с грозни обиди (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1940 0

Сред феновете на бокса все още тема номер едно е сблъсъкът между Антъни Джошуа и Олександър Усик, въпреки че измина немалко време от него. За това, разбира се, допринася и сензационната развръзка и успехът на украинеца над британеца, с който отне и 3-те му престижни титли (WBA, WBO и IBF).

След срещата всички се обединиха около мнението, че успехът за Усик е бил напълно заслужен, тъй като той доминираше през почти цялото време над своя опонент. Самият Джошуа призна това и заговори за предстоящия реванш.

Неговият промоутър Еди Хърн се отличи със същата позиция като на клиента си. Въпреки това със сигурност и двамата не са били в настроение след мача поради развръзката, която значително усложнява плановете на Джошуа.

Това си пролича особено при Хърн. В социалните мрежи популярност набират кадри, на които той изпуска своите нерви след мача срещу фен, който го провокира преди това. Хърн се обръща в момента, в който чува думите, тръгва заплашително към запалянкото и му казва:

"Какво ми каза? Какво ми каза?" - и след като не получи отговор, гневно довърши: "Сега се на**а, ти малък страхливецо" (трябва да се отбележи, че Хърн използва думата за "женски полов орган", а не точно "страхливец"). 

А след мача се появи много любопитно видео, което породи конспирации и големия въпрос - спасиха ли съдиите умишлено и подло Джошуа от нокаут срещу Усик (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Как Михаил Лозанов - Танка покори Байерн Мюнхен?

Михаил Лозанов - Танка е един от най-изявените български футболисти в годините преди Втората световна война....

Реклама

Най-четени новини


виж всички