ВИДЕО: Спасиха ли съдиите Джошуа от нокаут срещу Усик?


ВИДЕО: Спасиха ли съдиите Джошуа от нокаут срещу Усик?
Снимка: Getty Images

14485 0

Британската звезда Антъни Джошуа не само, че загуби титлите си, но е на път да загуби и уважението към себе си. Както е известно, тази нощ Ей Джей загуби от Олександър Усик след единодушно съдийско решение, но според някои фенове поражението му е можело да бъде и по-тежко - с нокаут.

В последния 12-и рунд украинецът нанесе серия от удари на своя противник, принуждавайки го да полегне на въжетата. Усик имаше големи шансове да нокаутира Джошуа, но отговорните за мача лица са ударили гонга за края на мача 5 секунди по-рано от необходимото. На това обърнаха внимание фенове в социалните мрежи.

В доказателство на това те препубликуват видео, на което е видно, че гонгът се чува, преди часовникът на камерата да е отброил последните секунди от рунда. Фенове на Усик настояват, че по този начин официалните лица са предпазили британската звезда от още по-голям провал, а именно да бъде нокаутиран. Има, разбира се, и защитници на Ей Джей, които казват, че технически времето, което показва камерата, е неофициално. А ето каква кървава баня предреши изхода на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички