Ще излъчи ли българска телевизия сблъсъка Джошуа - Усик?


Ще излъчи ли българска телевизия сблъсъка Джошуа - Усик?
Снимка: Getty Images

29618 0

Най-големият двубой в професионалния бокс ще се проведе в събота вечер, като шампионът на WBA, WBO, IBF и IBO Олександър Усик ще защитава поясите си срещу човека, от когото ги взе - Антъни Джошуа

Украинецът хвърли бомбата преди по-малко от година, когато през септември спечели 12-рундова битка, показвайки най-доброто на което е способен. Джошуа беше тотално неутрализиран и заслужено загуби, а сега влиза в битката в Саудитска Арабия като аутсайдер. 

Най-големият двубой за годината обаче няма да бъде излъчен в ефира на нито една българска телевизия. Причината е, че правата за излъчване се държат от стрийминг гиганта DAZN и може да се гледа само в сайта (или мобилното приложение) на компанията (линк за регистрация). 

Абонаментът не е само за двубоя, а за цял месец, като освен Усик - Джошуа, ще можем да гледаме редица спортни събития + големият 3-и двубой между Генади Головкин и Канело Алварес през септември! 

Също така от всеки профил в DAZN могат да гледат едновременно двама души, така че ако споделите акаунта с още някого, ще заплатите половината цена за абонамента. 

Телевизионната част от галавечерта в Саудитска Арабия ще започне в 20:00 часа българско време, а главното събитие се очаква да започне след 23:30 часа българско време. 

Ако не можете да гледате битката за световната титла, можете да следите Усик - Джошуа НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички