Гледай мегасблъсъка Джошуа - Усик - ето как!


Гледай мегасблъсъка Джошуа - Усик - ето как!
Снимка: Getty Images

53752 0

Дойде време за големия реванш в тежка категория между Антъни Джошуа и Олександър Усик. В събота вечер ще станем свидетели на най-големия сблъсък за 2022 година в дивизията, като украинецът ще се опита да защити титлите на IBF, WBA и WBO, които завоюва именно срещу британеца преди по-малко от година. 

През септември 2021 година Усик хвърли голямата бомба в тежка категория, след като спечели по точки в наглед рутинната за Ей Джей поредна защита на титлите. Бившият абсолютен шампион в полутежка категория обаче поднесе изненадата, печелейки категорично по точки. 

Тогава Джошуа беше абсолютен фаворит, но сега ролите са напълно обърнати. Украинецът, който постави на колене своя опонент преди 11 месеца, е фаворит на букмейкърите, което поставя Джошуа в непозната позиция.

Неслучаен е и фактът, че той се готви за нокаут, завръщайки се към корените си на най-тежкия нокаутьор в тежка категория. 

Гледай Антъни Джошуа - Олександър Усик само в DAZN.COM 

Битката за световните титли ще се проведе в Саудитска арабия, като единственият начин да гледаме двубоя, както и цялата галавечер, е с абонамент в DAZN.COM (линк за регистрация тук). 

Важно е да се отбележи, че абонаментът е на стойност 19.99 лева и е за един месец, а не само за събитието на 20-и август. Нещо повече - абонамент сега ще позволи на всички регистрирали се и заплатили абонамент да гледат още един велик двубой - 3-ото издание на епичния дуел Генади Головкин (Трипъл Джи) - Канело Алварес. 

Всеки, който няма възможност да гледа най-важния двубой за 2022 година, може да следи Антъни Джошуа - Олександър Усик НА ЖИВО в Sportlive.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички