Шампионът Фюри: Аз съм най-добрият в света, а Уайлдър е номер две


Шампионът Фюри: Аз съм най-добрият в света, а Уайлдър е номер две
Снимка: Getty Images

1645 0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че за пореден път е доказал, че е най-добрият боксьор в света, след като нокаутира Дионтей Уайлдър в 11-ия рунд на третия мач между двамата. Циганският крал бе по-класният боксьор на ринга в Лас Вегас и заслужено стигна до успеха, с който защити пояса на Световния боксов съвет (WBC).

"Бях на земята два пъти, бях наранен, Уайлдър удря силно. Това беше страхотен мач, няма да търся оправдания, Уайлдър е топ боксьор. Винаги съм казвал, че аз съм най-добрият в света, а той е номер 2. Никога не се съмнявайте в мен. Когато ножът опре до кокала, аз винаги се справям", коментира Фюри след успеха в зала "Ти-Мобайл".

"За пореден път доказвам, че никога не трябва да ме отписват. Това не беше най-доброто ми представяне, но свърших това, което трябваше да направя. Той всеки път ставаше от земята, но едно дясно кроше го довърши. Не бях наранен, когато те ударят, се събуждаш на пода. Изправих се и бях в пълно съзнание през цялото време", допълни британецът. А ето как той затвърди превъзходството си в боя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички