С 3 думи: Майк Тайсън с плашеща закана към Джейк Пол, от която всеки би настръхнал


С 3 думи: Майк Тайсън с плашеща закана към Джейк Пол, от която всеки би настръхнал
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

4074 0

Майк Тайсън остава един от най-легендарните боксьори за всички времена. Най-младият световен шампион при най-тежките в бокса бе свиреп състезател, от когото всички се боеха в най-силните му години. Неслучайно получава и прякора Железния Майк, като самият той е признавал, че понякога е трябвало да се успокоява преди мачове, за да "не убие съперника".

Тайсън вече е на 57 години, но въпреки това отново може да респектира, когато не говорим за дуел срещу професионален опонент. Така че ще бъде любопитно как ще се справи Джейк Пол срещу него. Ютубърът се би неотдавна с Томи Фюри и се представи изненадващо добре, въпреки че загуби.

Тайсън и Пол ще се бият на 20 юли в Тексас. Джейк е с повече от 30 години по-млад от своя съперник, който докато дойде време за сблъсъка, вече дори ще има навършени 58 години. Неслучайно и някои се притесниха за бившия световен шампион, въпреки че Майк Тайсън показа брутална форма на 57 годинии дори бе обвинен в лъжа (ВИДЕО).

Майк Тайсън се закани на Джейк Пол

Майк Тайсън заплаши Джейк Пол

По-малко от четири месеца преди сблъсъка между тях пък Тайсън отправи страховита закана към Джейк Пол. Това се случи в личния профил на Майк в социалната мрежа Snapchat, където качи "стори" (временно видео).

Там той се обърна към Джейк Пол с думите "Идвам за теб". Цялото изречение гласеше: "Розите са червени, виолетките са сини, внимавай, Джейк Пол, идвам за теб" - като на английски има рима и звучи доста по-цветно. Часове по-късно последва ново послание.

"Джейк Пол, къде си" - написа Тайсън към снимка, на която пиеше от шише с вода след тренировка. А симулация на Майк Тайсън и Джейк Пол завърши брутално и притеснително - плашещ край на мача (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички