Брутално и притеснително: Мачът Майк Тайсън - Джейк Пол приключи плашещо след симулация (ВИДЕО)


Брутално и притеснително: Мачът Майк Тайсън - Джейк Пол приключи плашещо след симулация (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

39214 0

Най-младият световен шампион в бокса Майк Тайсън ще се завърне на ринга. Едно от най-легендарните имена в този спорт ще го стори само няколко седмици, след като навършва 58 години. Разбира се, става въпрос за неофициален сблъсък срещу Джейк Пол.

Двамата ще се изправят един срещу друг в бляскаво събитие на 20 юли в Тексас. Четири години, след като премери сили в друг демонстративен мач срещу Рой Джонус Джуниър, Тайсън отново ще бъде видян в действие.

Разликата между легендарния боксьор и набиращия все по-голяма популярност и опит на ринга ютубър е цели 31 години. Заради това се появиха и притеснения, че Джейк Пол може да нанесе тежки щети по Майк Тайсън.

Още: Лекар се притесни относно рисковете за здравето на Майк Тайсън преди битката с Джейк Пол

Друго обаче показват кадри в социалните мрежи. Те бяха споделени дори от Ленъкс Люис - друг популярен боксьор от началото на века. Припомняме, че самият Люис е нокаутирал Тайсън - макар и когато Майк вече не е в най-добрата си форма (през 2002 година).

Майк Тайсън нокаутира Джейк Пол за секунди

Майк Тайсън унищожи Джейк Пол

Люис сподели видео в личния си профил в социалната мрежа Instagram - на него е пусната симулация за мача между Тайсън и Пол. На нея бившият световен шампион нокаутира своя съперник само няколко секунди след началото чрез брутална кука.

Още: УАУ: Майк Тайсън показа брутална форма на 57 години - дори го обвиниха в измама (ВИДЕО)

"Чух, че Майк Тайсън ще се бие срещу Джейк Пол. Не съм особено сигурен как ще завърши това, но може да е нещо такова" - написа Ленъкс Люис към въпросните кадри, които можете да видите по-долу в материала. Наскоро пък поясниха и каква сума ще спечели Майк Тайсън от двубоя с Джейк Пол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички