Рядко срещано: Мощен удар в тялото доведе до нокаут на галавечерта Джошуа - Франклин (ВИДЕО)


Рядко срещано: Мощен удар в тялото доведе до нокаут на галавечерта Джошуа - Франклин (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

90603 0

Все повече доближаваме дългоочакваната среща Антъни Джошуа срещу Джърмейн Франклин. Галавечерта тече с пълна сила и съвсем скоро ще дойде ред на голямото събитие за вечерта. Очаква се това да се случи около 00:00 часа българско време.

В един от последните сблъсъци, преди да дойде време за Ей Джей, в действие видяхме Кембъл Хатън и Люис Филдинг. Вторият имаше 10 победи и 7 загуби преди срещата. 22-годишният Хатън пък тепърва набира още сила в кариерата си.

Именно младият Хатън съумя да грабне успеха в този дуел. Любопитното е, че това се случи още в първия рунд. Хатън успя да вкара коварни удари в тялото на опонента, което попречи на Филдинг да довърши срещата.

Можете да видите ситуацията, след която срещата приключи, чрез видеото по-долу в материала. При отброяването на съдията, Филдинг просто поклати глава, давайки ясно да се разбере, че няма да може да довърши мача.

Мачът Джошуа - Франклин започва скоро. В България може да се гледа само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички