Разкриха тлъстата сума, която Кубрат печели от мача с Уайт


Разкриха тлъстата сума, която Кубрат печели от мача с Уайт
Снимка: БГНЕС

3270 0

Българският боксьор Кубрат Пулев ще получи сериозна сума от предстоящия си мач срещу Дилиън Уайт. Кобрата ще прибере 1,125 милиона долара, стана ясно след спечелването на търга за двубоя.

Във Фейсбук страницата си Пулев съобщи, че неговият екип е спечелил търга, но според сайта badlefthook.com това не е така. Търгът е спечелен от предложилата най-висока оферта агенция "Epic Sports & Entertainment", която дава 1 500 111 долара за мача. Промоутърите на Уайт са предложили 831 111 долара, а тези на българина - 801 305 долара.

Според "Гонг" тази агенция е ръководена от бившия адвокат на легендарния Дон Кинг - Джон Вирт.

Ако това е вярно и "Epic" организира битката, Пулев ще получи 75% от сумата, което е 1,125 милиона. За Уайт остават 25-те процента или 375 000 долара.

Срокът за подписване на договорите с боксьорите е 8 юни, а мачът трябва да се проведе преди 24-и август. Залогът в него е право на двубой за титлата срещу Антъни Джошуа.

Това далеч няма да е най-добрият чек в кариерата на българина. За битката му с Владимир Кличко се твърди, че Кобрата е прибрал почти 2 милиона долара. Ако бе излязъл срещу Антъни Джошуа, Пулев щеше да спечели около 3 милиона долара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички