"Кубрат Пулев е страхливец"


"Кубрат Пулев е страхливец"
Снимка: SportLive.bg

1729 0

Един от най-добрите боксьори в тежка категрия Дилиън Уайт категорично заяви, че Кубрат Пулев е страхливец. Причината - продължаващата сага между двамата кога ще се проведе претендентската битка межу боксьорите, които искат да е изправят срещу Антъни Джошуа за пояса на IBF.

Търгът за двубоя ще се състои в четвъртък, а Уайт е готов да се върне на ринга на 28 юли в “О2 Арена” в Лондон. Миналата седмица Пулев обяви в социалните медии, че никой до този момент не е говорил с него за битка с Уайт. Той обаче също така каза, че е много заинтересован да се изправи срещу Уайт при правилните условия.

Кобрата трябваше да се бие с Джошуа през октомври миналата година, но той се отказа заради контузия на рамото. В крайна сметка българинът бе заменен от Карлос Такам, когото Джошуа спря в десетия рунд.

"Пулев не иска да се бие", каза Уайт за “Скай Спортс”. "Мисля, че той се надява на това, което казах, а именно че ще се бия с Луис Ортис. Така той ще може да срещне Александър Димитренко в следващия си мач".

Дилиън Уайт е убеден, че българският претендент нарочно удължава преговорите. Както е известно, търгът за мача първоначално бе насрочен за 10 май, след това бе преместен за 17-и, а сега окончателната дата за провеждането му е 24 май.

"Той просто ни губи времето. Аз съм за провеждането на този мач, той казва същото. Пулев обяви, че аз съм перфектният противник за него, но по някаква причина той и промоутърът му Кале Зауерланд протакат. Мразя бокса в тежка категория, пълен е със страхливци", категоричен е Уайт.

"Търгът е този четвъртък, така че независимо от всичко в следващите няколко дни ще разберем какво става и дали Пулев е достатъчно мъж, за да се бие или не", завърши Дилиън Уайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички