Първите преговори между Уайлдър и Джошуа преминаха - вижте резултата


Първите преговори между Уайлдър и Джошуа преминаха - вижте резултата
Снимка: Gulliver/GettyImages

1984 0

Сблъсъкът Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър може да се проведе в два епизода. Това разкри Еди Хърн, който започна преговори с лагера на американеца за двубой между двамата през 2018 година - битка, която изглежда със сигурност ще има.

"Има желание и от двете страни да организираме този двубой. Говорихме както за това да е в началото на годината, така и през лятото. Има много различни идеи, които разискваме - съоръжения, да направим мач и в САЩ, и във Великобритания. Но също така се разбрахме, че това е голяма битка и е задължитлено да има мач през 2018 година", заяви Хърн пред "Sky Sports".

"Говорихме за това къде да се проведе, разбивахме различните числа около двубоя и просто преговаряхме. В слеващите няколко седмици всичко ще бъде дискутирано и ще се разберем", каза още Хърн.

Идеята за два мача е много добра, ако първата се проведе на Острова. Това ще повиши сериозно нивото на интерес в САЩ и, при добро представяне на Дионтей и още повече - при победа, то във втория двубой интересът ще счупи всякакви рекорди в Америка за последните 15 години. В момента боксът е по-популярен във Великобритания и е по-логично първата битка да е на "Уембли" или друг голям стадион в Обединеното кралство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички