Пулев за Дину: Искам да му нанеса брутален нокаут


Пулев за Дину: Искам да му нанеса брутален нокаут
Снимка: БГНЕС

2698 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория - Кубрат Пулев, се закани да "нокаутира брутално" своя следващ съперник на ринга Богдан Дину. Кобрата все пак не подценява румънския боксьор, като подчерта, че е труден и техничен съперник.

"Дину е труден съперник. През 2007 година го победих на световното първенство в неговата страна, но не беше лесно. Беше истинска битка. Той е техничен и нанася много удари. Когато се качи на ринга, често се поддава на емоциите", смята Пулев.

"Трябва да се справя със стила му, който включва постояно да атакува и да търси удари. Важното е да съм концентриран през цялото време и да изчакам момента, в който да го сваля. Искам да го нокаутирам брутално. Това е целта ми - да вдигнат моята ръка, а той да лежи долу", добави още Кобрата.

Кубрат Пулев също така разкри и боксьора, срещу когото се надява да се изправи след мача срещу Богдан Дину (вижте тук). Срещата Пулев - Дину ще се състои в ранните часове на 24 март (българско време), като ще може да я проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Междувременно Богдан Дину заяви, че може да победи Пулев, но само при едно условие (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички