Богдан Дину: Мога да победя Пулев, но...


Богдан Дину: Мога да победя Пулев, но...
Снимка: БГНЕС

3176 0

Следващият съперник на ринга за Кубрат Пулев - Богдан Дину, заяви, че е напълно готов за мача си срещу българина, а освен това смята, че може да го победи. Румънецът дори заяви, че е способен да победи всеки един боксьор в тежка категория, стига да демонстрира нивото от първите три рунда в мача срещу Джарел Милър.

"Загубата от Джарел Милър ми донесе много повече полза, отколкото всяка от победите ми. Чувствам, че скочих на много високо ниво и това беше отличен опит. Ако успея да се боксирам в продължение на 12 рунда така, както го правех срещу Милър в първите три рунда, мога да победя всеки", сподели Дину.

"Подготовката ми мина много добре. Напълно съм готов и това ще си проличи по време на самия мач. Победата означава всичко за мен. Пулев е официален претендент за титлата на Международната боксова федерация и победа срещу него ще ме доближи до това да получа шанс да се бия за световната титла", добави още Дину.

Румънецът има само едно поражение в своята професионална кариера и то дойде именно от Джарел Милър, който е следващия съперник на световния шампион Антъни Джошуа. Кубрат Пулев от своя страна се завръща на ринга след победата над Хюи Фюри в зала "Арена Армеец" в края на миналата година. Дину и Пулев ще се изправят един срещу друг на 23 март в САЩ (ранните часове на 24 март в България).

Междувременно промоутърът на Тайсън Фюри потвърди, че е възможно следващият съперник на британеца да бъде именно Кубрат Пулев (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички