Боят, който ще подлуди феновете: Антъни Джошуа призна, че "може и да има истина в слуховете"


Боят, който ще подлуди феновете: Антъни Джошуа призна, че "може и да има истина в слуховете"
Снимка: Getty Images

5127 0

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа хвърли в екстаз своите фенове, след като не отрече слуховете за бой с Дионтей Уайлдър.  Джошуа бе свален от световния връх след две поредни загуби от украинеца Олександър Усик, докато Уайлдър записа две последователни поражения от Тайсън Фюри.

Дългоочакваният сблъсък, който ще подлуди фенове

В последните дни се появиха информации, че Саудитска Арабия планира да организира най-великата боксова вечер в историята на спорта. Освен това в информацията се посочваше, че сблъсъкът Джошуа - Уайлдър може да е подгряващ за мач за обединение на поясите между Фюри и Усик през декември. "Чували ли сте някога за нещо подобно? Два сблъсъка в тежка категория в една вечер. Може и да има истина в слуховете", каза Джошуа пред Sky Sports.

"Готвя се за този голям мач, тази година вече се бих веднъж, говорих с треньора ми и се надявам отново да се кача на ринга през юни или август, за да поддържам инерция. След това се твърди, че ще участвам в голямо шоу през декември - нямам търпение", допълни Джошуа, който се надява първо да има по-лек съперник. Припомняме, че по-рано този месец AJ се справи с Джърмейн Франклин след 12 рунда.  Фюри и Усик трябваше да се бият още тази пролет, но преговорите пропаднаха заради несъгласие как да бъдат разпределени приходите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички