Появи се нова дата за мача между Кобрата и Уайт


Появи се нова дата за мача между Кобрата и Уайт
Снимка: Официален сайт на К. Пулев

1643 0

Изданието boxingnews24.com излезе с нова дата за предстоящия мач между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт. Първоначално бе обявено, че битката ще се проведе на 21 юли в "О2 Арена" в Лондон, но според новата информация двубоят ще е седмица по-късно - на 28 юли. 

Както е известно, победителят от този мач ще стане официален претедент за битка с големия шампион Антъни Джошуа. Уайт искаше много да се бие срещу някой измежду Дионтей Уайлдър или Александър Поветкин, но преговоите и с двамата се провалиха.

Според изданието промоутърът на Уайт Еди Хърн е в напреднали преговори с агентите на Пулев от Зауерланд за постигане на договорка. Хърн се надява да постигне договорка преди насрочения търг за двубоя.

Както е известно, от 2014 г. насам Пулев победи последователно Дерек Чисора, Джордж Ариас, Кевин Джонсън, Самюел Питър и Морис Харис. В края на 2017 година, Кобрата трябваше да се изправи срещу Антъни Джошуа, но контузия го накара да се откаже от двубоя. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички