Поглед, който "разтресе" Рияд: Фюри и Усик се предизвикаха и наелектризираха обстановката (ВИДЕО)


Поглед, който "разтресе" Рияд: Фюри и Усик се предизвикаха и наелектризираха обстановката (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9598 0

Тайсън Фюри доказа защо е световен шампион при най-тежките в бокса, постигайки важна победа над ММА страшилището Франсис Нгану през изминалата вечер (29 октомври). Веднага след сблъсъка на ринга се качи Олександър Усик, който изгледа срещата на живо, и допълнително наелектризира обстановката преди мача си с Циганския крал.

Какво си казаха Фюри и Усик на ринга?

Излизането на украинския шампион на ринга допълнително наелектризира обстановката между двамата.  Усик и Фюри се погледнаха страшно, а веднага след това отговориха на въпроса, който вълнува целия боксов свят - "Ще се изправят ли един срещу друг?".

"Това продължава дълго време, трябваше да се бием през април на "Уембли". Това не се случи, нека го направим тук (бел. ред. Саудитска Арабия), братко, това ще е епично - битка за абсолютната световна титла при най-тежките", заяви Фюри.

Отговорът на тези думи на Усик бе кратък, но много ясен и категоричен: "Ще се бия с него, а това ще бъде страхотна битка".

Припомняме, че още преди битката си с Франсис Нгану, Тайсън Фюри потвърди, че ще излезе на ринга срещу Усик, като в момента все още няма точна дата за сблъсъка между двамата световни шампиони в тежка категория. Спекулира се, че двубоят ще се проведе в навечерието на Коледа, но няма нищо официално по този казус все още.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Реакцията на Кристиано Роналдо, когато разбра, че Нгану ще бъде "ограбен" срещу Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички