Сензация: Флойд Мейуедър - Мани Пакияо 2, реваншът беше обявен официално!


Сензация: Флойд Мейуедър - Мани Пакияо 2, реваншът беше обявен официално!
Снимка: Guliver/GettyImages

5026 0

Страхотна новина от света на бокса зарадва феновете на този спорт по цял свят. Буквално без предизвестие, легендарният Флойд Мейуедър обяви, че ще излезе отново на професионалния ринг, за да осъществи бленувания от мнозина реванш между него и Мани Пакиао. Непобеденият американец обяви новинат на своя "Instagram" акаунт.

"Завръщаме се на ринга отново, за да се бия с Мани Пакиао още през тази година. Още един чек с 9 цифри ще тръгне към банковата ми сметка", написа Мейуедър и хвърли в екстаз феновеоте на бокса по цял свят.

Според непотвърдена информация, двубоят между двамата ще се проведе през декември и отново ще е в столицата на хазарта - Лас Вегас.

За последно американецът се би на професионалния ринг срещу ММА звездата Конър МакГрегър, като логично го нокаутира преди края на двубоя, в който доминираше почти през ццялото време, без двата първи рунда, в които позволи на съперника си да помечтае за победа.

Иначе враждата между Мейуедър и Пакиао датира от почти 10 години, но едва преди 2 двамата се изправиха един срещу друг. Мнозина обвиниха Флойд в избягване на филипинеца през годините и, че го е изчакал да навърши по-сериозна възраст, за да се изправи срещу него. В крайна сметка "битката на века" се състоя на 2-и май 2015 година, а Мейуедър спечели по точки след, според много анализатори, спорно решение. Въпреки това и двамата боксьор спечелиха по 100 милиона долара от битката. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички