От щаба на Джошуа потвърдиха: Преговаряме за мач с Кубрат


От щаба на Джошуа потвърдиха: Преговаряме за мач с Кубрат
Снимка: Gulliver/GettyImages

1261 0

Еди Хърн, промоутърът на световния шампион по бокс Антъни Джошуа, официално потвърди, че се вече се водят разговори за двубой между британеца и Кубрат Пулев.  След оттеглянето на Владимир Кличко, българинът се превръща в основния кандидат за бой с Джошуа. 

Датата и мястото на мача за световната титла по бокс на IBF между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще станат ясни до месец. "Когато IBF насрочи реванша на Антъни Джошуа срещу Владимир Кличко, имаше едно условие, че ако Антъни не се бие срещу Кличко, то негов съперник ще бъде Кубрат Пулев. Вече водим разговори със Зауерланд”, каза Хърн пред Sky Sports.

Британският шампион е задължен да защитава пояса си срещу българина, ако не иска да му бъде отнет. Пулев искаше да се боксира с Джошуа по-рано, но щабовете на двамата се договориха да изчакат реванша.

"Датата се остава същата - 28 октомври или 11 ноември, тъй като искаме да организираме още един мач на Джошуа през февруари или март", допълни още Хърн. Кубрат Пулев стана главен претендент за световната титла в тежка категория на IBF, след като победи по-рано през 2017 г. Кевин Джонсън в 12 руна в столичната зала "Арена Армеец".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички