От щаба на Дину към Пулев: Ти опетни името си, изчисти го с нов мач срещу нас


От щаба на Дину към Пулев: Ти опетни името си, изчисти го с нов мач срещу нас
Снимка: принтскрийн

1596 0

Въпреки че Калифорнийската атлетическа комисия отсъди в полза на Кубрат Пулев, от екипа на Богдан Дину продължават да настояват, че българинът е победил румънеца чрез нечист удар. Затова те призоваха Кобрата да "изчисти името си", тъй като според тях нечестната му победа го е омърсила. Хората на Дину предлагат двамата да проведат още един мач, независимо дали в България, или Румъния, като парите също не са от значение.

"Само заради духа на феърплея, ние приемаме решението на тази комисия. Приемаме го, въпреки че не беше правилно и коректно спрямо нас. И все пак, все още остава сянка на съмнение, куп въпросителни около този мач. Решението в Коста Меса ще е едно огромно петно върху кариерата на Кубрат Пулев. Затова искам да пратя съобщение до него и лагера му: "Хей, Пулев, не искаш ли да измиеш това петно и да решим всичко на ринга?" Ще бъде наистина жалко да остане такъв спорен момент около този мач", заяви промоутърът на Дину Сорин Флоря, цитиран от "Дарик".

"Готови сме да организираме галавечер, като няма значение къде ще бъде тя - в Румъния или България. Нямат значение и парите. Важното е да приключим тази работа с чест. Както казах и преди, като допълнение на мача Пулев - Дину, предлагам брат му Тервел да се срещне с Цезар Юратони. Готови сме да подсигурим още Виорел Симион, Даниел Буциуц и Валентин Головко. Ще има поне 4-5 подгряващи мача преди главното събитие. Дори имам и име за галата - "Вечерта на недовършената работа". Чакаме отговор", допълни Флоря. А какъв бе зрителският интерес към първия мач между двамата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички