Обръщението на Владимир Кличко към феновете (ВИДЕО)


Обръщението на Владимир Кличко към феновете (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

2228 0

Легендата в бокса и бившият световен шампион в тежка категория Владимир Кличко обяви официално решението си да се откаже от бокса и не иска реванш от Антъни Джошуа. 

"Преди 27 години започнах моето пътешествие в спорта и то бе невероятно, най-доброто решение, което можех да взема. Заради този избор обиколих света, научих нови езици, разработих свой бизнес, помогнах на хора в нужда Станах учен, предприемач, мотиватор, хотелиер, треньор, инвеститор и много повече. Аз бях и все още съм в състояние да правя всичко това, заради интереса към бокса в глобален мащаб, моя собствен талант и най-важното заради вас, моите верни фенове", започна обръщението си украинският боксьор. 

"В даден момент от живота ни идва моментът, в който трябва да се насочим към нова професия и да се подготвим за следващата глава и предизвикателство пред нас. Очевидно, аз също не съм изключение от това и сега е моят ред да го направя. Вече очаквам с голямо нетърпение, страст и надежди своята нова професия, която е дълго планувана и и мога да се надявам да бъде само толкова успешна, колкото предишната ми. А защо не дори и по-успешна".

"За финал, вместо да ви кажа "Довиждане", искам да бъдете с мен по време и на новото ми пътешествие, защото когато сме заедно сме по-креативни, по-успешни и много по-силни. Заедно сме движеща сила", завърши обръщението си Кличко. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички