Нгану загубил памет и зрение след рунд с Антъни Джошуа


Нгану загубил памет и зрение след рунд с Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images

2594 0

Бившият шампион на UFC в тежка категория - Франсис Нгану, направи кратък анализ в социалните мрежи на тежката си загуба от Антъни Джошуа в скорошната им боксова битка. 

Джошуа записа много важен успех

Това е втори двубой на Нгану по боксовите правила и той отново загуби след срещата му с Тайсън Фюри през октомври, когато великобританецът спечели едва със съдийско решение.  

37-годишният камерунец сподели, че не помни нищо от почивката между първия и втория рунд. Именно още във втората част Джошуа отказа африканеца със зрелищен удар. 

Споменът на Нгану

"Единственото нещо, което ме притеснява е, че никога не съм участвал в тази битка. Беше странен ден, странна вечер. Бях уморен... Дори по време на загрявката се изпотявах, но се чувствах уморен... Дори когато битката започна, сякаш не се бих. След първия удар бях по-изненадан, че съм паднал от удара, отколкото от самия удар. 

Когато бях в ъгъла след първия рунд, треньорите ми говориха с мен. И тогава моята памет, зрение и всичко останало беше изгубено. Не помня как станах от стола, за да отида на втори тур. Беше толкова странно. Така че от момента, в който бях на стола между рундовете, вече не бях там. Понякога просто не е вашият ден“, обясни бившият ММА-ец в социалните мрежи.

Следете всичко най-интересно от света на бокса със SportLive.bg!

Още: Предаден от свои: Бивш ММА боец учуди с прогноза за Джошуа срещу Нгану в октагона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички