Вероятният следващ съперник на Джошуа: Не съм впечатлен от победата му над Нгану


Вероятният следващ съперник на Джошуа: Не съм впечатлен от победата му над Нгану
Снимка: Getty Images

3498 0

Един от вероятните бъдещи съперници на Антъни Джошуа - Филип Хъргович, не остана впечатлен от бързата му победа над Франсис Нгану на осми март. Британецът нокаутира бившия шампион на UFC във втория рунд.

Хъргович срещу Джошуа през лятото?

Хъргович и Джошуа може да се изправят един срещу друг през лятото. Те ще се състезават за овакантения колан на IBF в тежка категория.

Смята, че всеки друг от топа в тежка категория ще нокаутира Нгану

"Победа като победа. Не съм много впечатлен. Завърши точно както очаквах. Как иначе би могла да завърши битка между бивш обединен шампион и човек, който има само една боксова битка в актива си? Така трябваше да стане. Не очаквах различен резултат. Ето защо не съм впечатлен", заяви Хъргович пред "iFL TV".

"Всеки друг от топа в тежка категория би нокаутирал Нгану"

Хърватинът коментира и темата за участието на треньора Бен Дейвисън в подобряване представянето на Джошуа. "Той просто направи това, което трябваше да направи. Не мисля, че този мач и този резултат изобщо имат някакво значение. Мисля, че битка с много други от тежка категория щеше да завърши по същия начин за Нгану. Той просто беше подкосен. Не мисля, че той има шанс срещу когото и да е от най-добрите в тежка категория", каза Хъргович. А Джошуа има още трима потенциални съперници освен Хъргович за лятото

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички