Непобедени англичани опитаха да отнемат шоуто от Фюри - Нгану (ВИДЕО)


Непобедени англичани опитаха да отнемат шоуто от Фюри - Нгану (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2086 0

В последната среща преди дългоочакваната битка между Тайсън Фюри и Франсис Нгану - Фабио Уордли и Дейвид Аделейе си спретнаха здрав бой, от който само един щеше да излезе победител.

Залогът бе огромен, тъй като и двамата великобританци бяха непобедени до събота вечер. В крайна сметка те имаха надмощие в различни части от срещата, но роденият в Ипсуич 28-годишен боксьор се справи с поредния технически нокаут за вечерта.

След успеха Уордли вече разполаха със 17 успеха и нито една загуба, като 16 от победите са с нокаут. За по-младия с две години боец това бе първо поражение, но и той до този момент бе безгрешен в 12 битки. 

В Саудитска Арабия залогът между бойците беше Британската титла в тежка категория. На практика крайният победител влезе в битката като абсолютен фаворит за успеха и защитаваше трофея, но в средата бе сериозно разклатен и имаше всички предпоставки за поражение. 

Следете всички битки преди Фюри - Нгану НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички