Мохамед Али би се затруднил срещу Фюри, смята Боб Аръм


Мохамед Али би се затруднил срещу Фюри, смята Боб Аръм
Снимка: Guliver/GettyImages

1280 0

Изпълнителният директор на Top Rank Боб Аръм, смята, че трикратният световен шампион в тежка категория Мохамед Али би се затруднил срещу боксьор като Тайсън Фюри. Аръм не е сигурен, че Али би могъл да се справи с физиката и силата на Фюри, който също така е много бърз за своята фигура.

"Виждал съм Али, виждал съм Форман, когато той спечели титлата на 45, виждал съм Фюри. Как Али би се представил срещу Фюри? Това е въпрос, който си задавам. Али преди трите и половина години, който изкара извън ринга беше изключителен. Никой не можеше да го докосне, той беше толкова бърз. Али беше 191 см, а момчетата, с които се биеше, бяха с подобен ръст. Как би се представил срещу някой висок 206 см, който е невероятен боксьор със страхотно движение с краката?", сподели Аръм.

"Не мога да си представя Али да се изправи срещу 206 см. боксьор като Фюри. Имахме големи момчета в миналото, но те бяха бавни, тромави. Бяха смешници, които не можеха да се бият, просто бяха големи. Всичко се променя. Погледнете Фюри, Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър. Те са огромни мъжаги. Но може би ако Али беше в тази епоха, той щеше да е 198 см, а не 193 см заради храненето. Всичко се промени". Следващият съперник на Ей Джей трябва да бъде Кубрат Пулев, чийто мениджър - Боб Аръм, вярва, че мач Джошуа - Фюри няма да има, вижте защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички