Мейуедър: Избрах достоен съперник за последния си бой


Мейуедър: Избрах достоен съперник за последния си бой
Снимка: Getty Images/Guliver

3214 0

Флойд Мейуедър похвали опонента си Конър Макгрегър след победата си над ММА звездата в Лас Вегас. Американецът призна, че е очаквал по-слаба съпротива от ирландеца, който за първи път се качи на професионалния ринг и игра по правилата на бокса.

Макрегър стоеше добре на ринга до края на третия рунд, след което Мейуедър взе нещата в свои ръце и доминираше тотално в боя. "Конър бе труден и конкурентен съперник. Той е по-добър, отколкото си мислех. Не съм бил достатъчно уверен в началото? Това бе моят план, моята стартова тактика. След седмия рунд противникът започна да пропуска много силни удари. Гарантирах на всички, че ще спечеля боя предсрочно и това се случи. Това бе последният ми мач, дами и господа. Избрах подходящ партньор за последния ми танц", каза Мейуедър след срещата в Лас Вегас.

Американецът се отказва от професионалния бокс с перфектен рекорд - 50 победи и нито една загуба, като във витрината му липсва единствено олимпийското злато. На Игрите в Атланта през 1996 година той бе победен от българина Серафим Тодоров на полуфинал, а това се оказа последно поражение в бляскавата му кариера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички