Луис Ортис нападна Джошуа: Той е п**ка


Луис Ортис нападна Джошуа: Той е п**ка
Снимка: Getty Images/Guliver

2550 0

Кубинският боксьор Луис Ортис се изказа остро за звездата Антъни Джошуа, говорейки за бъдещите си планове на ринга. Той заяви, че иска да стане световен шампион в тежка категория и обяви, че Джошуа се страхува да се бие с него. Заради това британската звезда беше наречен "п**ка".

"Планирам да бъда същият човек, какъвто винаги съм бил - стремящ се към унищожение. Моята цел не се е променила - искам да стана световен шампион в тежка категория. Не ме интересува срещу кого трябва да се изправя или къде трябва да отида, за да го постигна", заяви Ортис, цитиран от "The Ring".

"Следващата година искам да съм наравно с други елитни бойци в тежка категория, мисля, че го заслужавам. Антъни Джошуа е п**ка, той се страхува да се бие с мен. Ако имах възможност да изляза на ринга срещу Тайсън Фюри, щях да знам какво да правя", категоричен бе кубинецът.

"Що се отнася до Уайлдър, аз го победих първият път, но допуснах една грешка - не държах вдигната лявата си ръка и затова допуснах удар. Не съм гледал никакви боксови мачове и не планирам", завърши той. А какво каза по-рано Джошуа относно мач с Ортис вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички