Легенда в бокса обяви: Готов съм да се върна за 100 милиона, искам мач с Майк Тайсън

Една от най-големите битки в историята на тежката категория в бокса може да се случи отново. Това бе обявено от легендата в спорта Ленъкс Люис.

Британецът сподели, че е готов отново да се върне на ринга срещу сумата от 100 милиона долара. Освен това той е готов да предизвика друго величие в бокса - Майк Тайсън. Двамата се биха през 2002 година за титлите на WBC, IBF и IBO, като тогава Люис печели след нокаут.

Майк Тайсън пуши марихуана за 40 000 долара всеки месец (ВИДЕО + СНИМКА)

Легендарният боксьор Майк Тайсън накара хората отново да говорят за него, след като разкри, че си купува имот, в който ще отглежда само марихуана...

"Знаете, казвал съм го. Срещу сума от 100 милиона долара ще сваля пижамата си и отново ще излезна на ринга. За това, ако има някой сериозен - аз съм тук, просто ми дайте договора, за да го подпиша. През годините наблюдавах много боксьори и се чудех какво правят на ринга на толкова много години. След това разбрах - те са боксьори, те могат само това. След края на кариерата си няма да станат танцьори, или певци. За това предлагам на мен и Тайсън този мач, защото така ще успеем да си уредим и нещо за ядене, което да можем да сложим на масата. Това са 100 милиона долара", обяви Люис.

А защо Антъни Джошуа нарече Ленъкс Люис "клоун" може да разберете от този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!