Кубрат Пулев проговори за финансовите проблеми на Зауерланд


Кубрат Пулев проговори за финансовите проблеми на Зауерланд
Снимка: БГНЕС

2368 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев проговори по темата с финансовите проблеми на германската компания "Зауерланд". Както е известно, Кобрата има договор до края на годината с германците, които го представляват, а наскоро излезе интересна новина, че ръководството на агенцията има сериозни финансови затруднения и дори иска да накара боксьорите да тренират на свои разноски.

Пред bTV Кубрат Пулев е разкрил, че тази информация е много пресилена, като ще продължи да се готви със своя треньор Ули Вагнер. Въпреки това той не е отрекъл напълно, че действително в "Зауерланд" има проблеми, а и досега не е дал индикация, че ще преподпише договора си.

Що се отнася до следващия му двубой, Кобрата отбеляза, че все още не е сигурно, че той ще е в Чикаго, както самият той разкри в началото на март. Всичко е въпрос на преговори, но е напълно възможно следващият му двубой да е в Европа.

"Къде ще бъде следващият ми мач зависи почти изцяло срещу кого ще се изправя. Скоро трябва да го ораганизираме. Искам да се бия в САЩ и това ще се случи, независимо дали ще е в следващия, или в по-следващия мач", коментира Пулев пред българската медия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички