Кубрат Пулев: Израснал съм с 10 000 тома книги


Кубрат Пулев: Израснал съм с 10 000 тома книги
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2068 0

Боксьорът Кубрат Пулев даде интервю пред "Нова", в което говори за своя живот и кариерата си. Кобрата сподели, че за него няма по-велика идея от България и че е изключително щастлив човек, защото Господ му е дал твърде много. Пулев разкри, че е отказвал много изкушения, но е възпитан да има морал и ценности, които да изпълнява.

"Много е важно да имаш братя и сестри. Не сме били богато детство, но израснахме добри хора. Манията на баща ми бяха книгите и бокса. Каза ми, че колкото и пари да му предлагат, книгите няма как да му ги вземат. Така сме израснали с 10 000 тома книги. Почти нямахме секции. Той ни запали по историята и България. Обясняваше ни защо ни е дал тези имена. Като малък ме беше срам от името ми - Кубрат. Смееха се децата. Но след това като станах 17-18 години започнах да се гордея с името си", коментира Пулев.

"Едната сестра не иска да идва да ме гледа. Каза ми, че не може да изживее втори път това нещо. Каза ми, че сърцето ѝ се е свило и дори по телевизията не гледа мачовете. Другите две идват и ще идват на мачовете. Семейната подкрепа е много важна. Най-добрите спомени са, когато всички сме били заедно. Винаги апелирам хората да дават любов и внимание към родителите си. Личният пример също е много важен. Въпрос на време е да имам дете. Готов съм от 30-годишен за баща, но така се стигна, че имаше неразбирателства между мен и човека до мен. Нека сменим темата, защото не е лесна", каза Кобрата.

Кубрат Пулев добави, че не се страхува от грешките си, защото прекалено много мисли и анализира. Българинът отказа да коментира следващ мач, защото все още няма сигурен противник. Топ боксьорът ни допълни, че няма проблем с портивниците и не го притеснява нищо.

Ето кой боксьор се обяви за най-великия в историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички