4 са вариантите за домакин на двубоя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа


4 са вариантите за домакин на двубоя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа
Снимка: БГНЕС

6938 0

Родната звезда Кубрат Пулев и шампионът Антъни Джошуа ще се бият на голям стадион за световната титла по бокс за професионалисти в тежка категория, разкри мениджърът на българина Ивайло Гоцев.

"Активно сме в разговори. Ние сме на ред. Това е реалността. Приказвал съм с мениджъра на Олександър Усик. Те нямат претенции веднага да се бият с Джошуа. Нуждаят се от още един мач в тежка категория преди това. Битката между Пулев и Джошуа ще се състои задължително преди 31 май", заяви Ивайло Гоцев пред "България днес".

"Засега работният вариант е за средата на април или началото на май. Много са важни тънкостите на самата среща. Но няма да има проблем, защото нашият екип има общ опит в професионалния бокс над 100 години. Еди Хърн е търговец и знае, че мач с Кубрат ще е атрактивен. Една от нашите идеи е срещата да бъде на неутрална територия."

Четири са вариантите за домакин. Една от тях е Кардиф, Уелс, където трябваше да се проведе битката между Джошуа и Пулев през 2017 г. Тогава софиянецът се контузи. Със столицата на Уелс обаче опциите не се изчерпват. "Не трябва да се изключва и САЩ. Имаме няколко световни дестинации. Става въпрос за големи стадиони. Включително и на екзотични места. Говорим също така и за новия стадион на футболния Тотнъм." Според Гоцев преговорите няма да бъдат финализирани преди края на годината. Реалният срок за подписване на договор е около средата на януари. А как компютърна симулация видя развоя на двубоя Джошуа - Пулев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички