Кубрат е готов да се бие срещу всеки един за титлата, посочи големите фаворити, освен Джошуа

Кубрат Пулев иска на всяка цена да се изправи в двубой за световната титла и няма никакви претенции срещу кого ще бъде боят. Българският боксьор е задължителен претендент на IBF и Антъни Джошуа е задължен да се бие с него, ако не оваканти титлата. 

"Нямам нищо лично! За мен е важна световната титла - аз съм №1 в ранглистата на IBF. Дали Антъни Джошуа ще я оваканти или ще играя с друг боксьор е без значение. Искам да донеса световната титла в България”, заяви Кобрата пред БНТ.

Какво изкрещя Джошуа на Руис след осмия рунд и поредните непозволени удари на мексиканеца?

Антъни Джошуа си върна световните титли в тежка категория с доминиращо представяне на ринга, за да отмъсти за сензационната си загуба на Анди Руи...

"Това е една възможност и Джошуа трябва да реши. Това е част от нещата.Ще видим в близко бъдеще как ще се развият нещата. Аз съм готов да изляза срещу Джошуа. Готов съм да го победя! Аз съм много по-добър от Руис. Готов съм за бой срещу Джошуа, Тайсън Фюри или Адам Ковнацки. Готов съм да бия и да спечеля световната титла! Ако победя ще съм най-щастливия човек на планетата. Усещам, че ще победя, независимо срещу кого, и то много убедително. Ще го направя перфектно", добави още Кубрат Пулев.

А как гледат от щаба на Джошуа на идеята за бой с Кубрат Пулев - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!