Фюри има огромна цел, а Пулев е само пречка пред изпълнението ѝ


Фюри има огромна цел, а Пулев е само пречка пред изпълнението ѝ
Снимка: БГНЕС

2417 0

Треньорът, извел Тайсън Фюри до световната титла в тежка категория на бокса - Питър Фюри, е категоричен, че неговият син - Хюи, е бъдещето на спорта е в неговите ръце, а Кубрат Пулев е само пречка по пътя към обединяването на всички титли в професионалния бокс.

Двамата се изправят един срещу друг на 27-и октомври в столичната зала "Арена Армеец", но в лагера на Фюри гледат напред в бъдещето и към крайната цел - хегемония в тежка категория.

"Мисля, че Хюи може да обедини всички титли. Той е невероятен талант и става все по-добър с времето. Има много голям опит на ринга, въпреки че е само на 24 години. Не забравяйте, че Антъни Джошуа стана професионалист на 24, а Хюи вече се би за световна титла. Той заслужава да е на най-голямата боксова сцена", категоричен беше Питър Фюри.

"Хюи стана професионалист на 18 и вече има 21 победи и само 1 загуба, която беше, меко казано, спорна. Той е великолепен млад боксьор и вярвам, че ще обедини титлите, ако получи този шанс.

Той не е типичният боксьор с големите приказки, не говори глупости и няма лоша помисъл в главата си. Той уважава всички. Щастлив съм от начина, по който се държи с всеки.

Мисля, че ако Фюри премине през Пулев, то тогава ще срещна Джошуа през следващата година. Не очаквам Антъни да се откаже от титлата или да бяга от когото и да било", допълни още бащата на следващия съперник на Кобрата. Междувременно обаче стана ясно, че Фюри има сериозен проблем преди боя с Кобрата - вижте какъв е той в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички