Какво прави Антъни Джошуа, за да се справи с напрежението?


Какво прави Антъни Джошуа, за да се справи с напрежението?
Снимка: Guliver/GettyImages

3246 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа иска да затвърди позициите си и през 2020 година, като натрупа нови победи. Миналия месец Джошуа стана двукратен шампион, когато възстанови четирите си титли с победа с единодушно решение над Анди Руис.

"Създадох история, като станах двукратен световен шампион. Изпитвам чувството, че мога да затвърдя всичко това и да добавя още през 2020 г." заяви Джошуа. Шрипомняме, че IBF нареди на Антъни Джошуа да се изправи срещу Кубрат Пулев, докато WBO срещу Олександър Усик. В момента Пулев е водещият кандидат за съперник на Джошуа.

"Всичко е игри и закачки в залата, но после докато вървиш по пътеката към ринга започваш да си мислиш, какво ще стане, ако просто се върна обратно. Всеки път си казвам, че не мога да го направя, но знаеш, че си стигнал твърде далеч, за да се откажеш. Затова трябва да се справите с притеснението", каза Джошуа.

"Как се справям с отговорността и напрежението? Отдаденост. Когато сте отдаден на себе си, можете да се отдадете на всичко. Аз съм боец. Дори когато спра да се бия, винаги ще изпитвам страст към бокса. Всъщност не слагам маска, когато излизам на ринга за битка. Аз съм същия и извън него", допълни още той.

Кубрат е считан за фаворит за следващ съперник на Джошуа, а какви са четирите варианта за място на провеждане на мача Джошуа - Пулев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички