Джошуа: Ако трябва, ще овакантя титла, това създава повече история


Джошуа: Ако трябва, ще овакантя титла, това създава повече история
Снимка: Guliver/GettyImages

2178 0

Антъни Джошуа обеща да се държи като истинския шампион, ако бъде принуден да оваканти една от титлите си и след това да си я върне.
Джошуа си върна шампионските пояси на IBF и WBO на WBA с победа ннад Анди Руис-младши миналия месец и вече го задължиха да защити титлите срещу Кубрат Пулев и Александър Усик.

От щаба на Джошуа се опитват да уредят и двата двубоя без да се налага да се стигне до овакантяване, но британеца е готов за всякакво развитите. "Винаги съм казвал, че коланите не ме представляват. Ще стоя като шампион, дори ако трябва да се откажа от някой от тях. Това би ми дало възможност да се изправя срещу друг световен шампион - победих четири световни шампиона. Ако се откажа от колан, това създава повече история и развлечения. Ако трябва, ще го дам - но ще го върна отново", заяви Джошуа пред Sky Sports.

Очакванията са следващия двубой на Джошуа да е през април или май, като вероятното място за провеждане е стадионът на Тотнъм. "Харесва ми идеята. Все още ми е странно, че говорим за "Уембли" и Тотнъм. Питах Еди (б.р. Еди Хърн) къде ще е боят ми, ако "Уембли" не е свободен и той каза на стадиона на Тотнъм".

А как Кубрат Пулев се закани на Джошуа вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички