Какво каза Фюри на Уайлдър преди точно година? (ВИДЕО)


Какво каза Фюри на Уайлдър преди точно година? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

4854 0

Остават броени часове до един от най-очакваните боксови сблъсъци за годината. Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри ще се изправят един срещу друг в средата на ринга в Лос Анджелис, а залогът е огромен - мач срещу световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа.

Двамата боксьори влизаха в редица конфронтации през последните месеци, а на няколко пъти трябваше да бъдат разделяни, за да не се стига до физическа саморазправа. Какво послание обаче изпрати британецът към Уайлдър преди точно година?

Тайсън Фюри изпрати видео, на което се вижда, че тренира, мотивирайки се под звуците на рапиращия Еминем. Фюри изглежда мотивиран и поради друга причина - подценяването, което е получил от страна на Дионтей Уайлдър.

Фюри благодари на Уайлдър, че го е мотивирал, след като американецът му е казал, че не може да се завърне на ринга и с неговата кариера е приключено. Фюри обаче се обръща към Уайлдър и му заявява: "Връщам се заради теб, бебчо!"

Двубоят между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри няма да бъде излъчван пряко в българския ефир, но ще можете да го проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg

Ето и въпросното видео:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички