Какви са основните притеснения на Кубрат преди боя с Дину?


Какви са основните притеснения на Кубрат преди боя с Дину?
Снимка: БГНЕС

3210 0

Един от най-изтъкнатите боксови специалисти в България - Михаил Таков, очаква Кубрат Пулев победи в първия си двубой на американска зема. Кобрата ще се изправи в неделя рано сутринта срещу Богдан Дину в първия си мач на професионалния ринг в САЩ, но Таков сподели какви може да основните притеснения за Кобрата.

"Притесненията на Кубрат ще са свързани основно с опита за изненада от страна на румънеца. Защото всичко е в полза на нашето момче. Но в първите рундове трябва да е внимателен. Загуба на Кубрат ще бъде голяма изненада. Той се очаква в края на тази или началото на следващата година да боксира за титлата с Джошуа. Направи много добра подготовка на Белмекен, би трябвало да има и качествени спаринг-партньори в последните 20 дни в САЩ и да се е аклиматизирал", заяви Таков пред "Тема спорт".

"Трябва да пуска повече удари от мача с Фюри, да е по-разнообразен, но и внимателен, защото румънската школа са биткаджии. Открай време си имат световни и олимпийски шампиони. В професионалния бокс също имат постижения. Владимир Кличко разчиташе известно време на румънски треньор - Мирчеа Шимон. Той направи Ленъкс Люис олимпийски шампион през 1988-а, тъй като остана в Канада да тренира местни момчета и го води на няколко турнира, като го изгради като боксьор", каза още той.

Какво още сподели Таков за предстоящия бой - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички