Изненада: Щом приключи с бокса, Тайсън Фюри ще се насочи към друг боен спорт


Изненада: Щом приключи с бокса, Тайсън Фюри ще се насочи към друг боен спорт
Снимка: Getty Images

7851 0

Носителят на световната титла на WBC при тежките в бокса при мъжете Тайсън Фюри ще се пренасочи към ММА, след като реши да приключи боксовата си кариера, но впоследствие отново би се завърнал към бокса. На това мнение е неговият баща Джон Фюри. Той споделя, че синът му обича да е възможно най-грубо и сурово.

"Мисля, че колкото повече загрубява играта за Тайсън, толкова повече му допада. Това му носи нещо различно в работата, дава му нови цели, към които да се стреми и да постигне. Мисля, че това иска Тайсън и когато се пенсионира от бокса, вероятно ще се насочи към ММА, а след това отново ще се върне към бокса.

Той е бърз и умел с краката си. Балансът му е добър и мисля, че ако треньор по ММА започне да го тренира, той може да постигне страхони неща. Виждал съм го в битки и знам на какво е способен" - заяви Джон Фюри.

Припомняме, че всъщност през 2019 година настоящият световен шампион на WBC тренира малко ММА заедно с Дарен Тил - боец в UFC. Наскоро пък самият Тайсън Фюри намекна, че може да е приключил вече с бокса.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички