Изненада: Краят е плашещо близо! Антъни Джошуа каза кога приключва с бокса


Изненада: Краят е плашещо близо! Антъни Джошуа каза кога приключва с бокса
Снимка: Getty Images

12321 0

Антъни Джошуа несъмнено е един от най-големите боксьори в последните години. Критикуван от мнозина с неравностойни сравнения с величия в този спорт от минали поколения, но и обожаван от дори повече хора. Особено със стила, с който се утвърди като най-добрия и който отново опитва да приложи, за да стане номер 1.

Ей Джей губи два пъти световните си титли, като засега си ги е връщал само веднъж. С убедителните си победи в последно време се доближава до шанс за това да си ги върне още един път, но се оказва, че няма чак толкова време, колкото се предполагаше.

Антъни Джошуа спира с бокса до две години

Още: Промоутърът на Усик сравни Джошуа с комарджия и обясни възможна ли е битка №3 с украинеца

34-годишният британец трябва да изчака битката между Тайсън Фюри и Олександър Усик, както и техен реванш. А това ще отнеме поне година и малко от днешна дата. Пред Jonathan Ross Show, цитиран от испанското издание Marca, Джошуа сподели, че максимум още две години и е приключил с бокса.

"Винаги съм казвал до 35. Ставам на 35 през октомври. Мисля си, че ще продължа още две години, ако изобщо тялото ми издържи. Подготвил съм конкретни бизнес идеи, към които мога да премина натурално и които не изискват от мен да съм на бойната линия.

Антъни Джошуа скоро спира с бокса

Следващият ми съперник ще бъде около септември, така ми казаха. Надявах се да е през юни. Тренирам всяка минута, след два месеца влизам в тренировъчен лагер. Трябва търупение, защото имаме Тайсън Фюри срещу Олександър Усик за всички колани и когато това е свършено, надявам се да вляза с взлом и да си имам шанса" - сподели той. Наскоро самият Еди Хърн отговори дали ще видим Антъни Джошуа срещу Тайсън Фюри.

Нгану загубил памет и зрение след рунд с Антъни Джошуа

Франсис Нгану се чувства измамен от Антъни Джошуа: Със специален трик го накарали го да заспи преди мача

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички