Какъв бе залогът за Кобрата в мача с Богдан Дину?


Какъв бе залогът за Кобрата в мача с Богдан Дину?
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев

10245 0

Залогът в мача срещу Богдан Дину е бил особено голям за звездата на България в бокса тежка категория Кубрат Пулев. 37-годишният софиянец е можел да загуби своето право да оспорва световната титла на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа.

Различни американски издания съобщават, че победата над Дину е помогнала на Пулев да запази статута си на първи претендент на IBF. Кога обаче ще бъде проведен този мач не е ясно, тъй като на 1 юни Джошуа ще защитаватитлите си срещу Джарел Милър "Голямото бебе".

ЛЪВСКИ ХОНОРАР ЗА КУБРАТ И ПОДИГРАВКА ЗА ТЕРВЕЛ СЛЕД ГАЛАТА В САЩ

Според boxingnews24.com за Кобрата е щяло да бъде пагубно и евентуалното негово дисквалифициране в мача срещу румънеца. Ако бе наказан по този начин заради непозволен удар в трети рунд, Пулев е щял да загуби претенденския си статут.

"Top Rank" нямаше да бъдат доволни от това, тъй като Пулев ще спечели много пари от промоционалната кампания, когато стане време за битка с британския боксьор, собственик на титлите на IBF, WBA и WBO", пише изданието. Според шефа на "Top Rank"не мачът с Джошуа е причината да подпишат договор с българина. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички