Ивайло Гоцев обяви плана за Кубрат Пулев: Следващият му мач ще е в...


Ивайло Гоцев обяви плана за Кубрат Пулев: Следващият му мач ще е в...
Снимка: БГНЕС

11416 0

Промоутърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев заяви, че е изключително доволен от събитието в зала "Арена Армеец" в София. Той добави още, че по всяка вероятност следващият мач на Кобрата ще се проведе отвъд Океана, и в частност Чикаго - нещо, което се очаква отдавна.

"Първо искам да благодаря на всички, че сте тук сега в този късен час. Радвам се, че имаше толкова хора, които да подкрепят Кубрат Пулев днес. При последния мач нямаше толкова хора, но сега разликата беше в противника, такъв боксьор не е идвал в България", започна Гоцев по време на пресконференцията.

"Искам да дам малко повече кредит на Кубрат - той се подцени. Аз видях страшна сила и беше много добър, устоявайки на един много труден съперник. Година и половина горе-долу Кобрата не е излизал на ринга и след тази победа мога да му дам изключително висока оценка, независимо че той се оценява по-ниско", коментира Гоцев непосредствено след срещата. Той обаче говори и по-подробно за бъдещите битки, в които се очаква Кобрата да се впусне. 

ЕВОЛЮЦИЯТА НА ФИЗИЧЕСКАТА ФОРМА НА КУБРАТ ПУЛЕВ

"Истината е, че Джошуа има много ангажименти, но ние не сме на неговата опашка и сме готови с различни варианти. И Кубрат ще се върне много скоро на ринга - той е готов. Продължаваме напред с много други срещи, които да радват българските фенове. Може и следващият мач да е в Чикаго, но ще видим. Сигурен съм, че медиите в България ще обърнат внимание на Кобрата", допълни Ивайло Гоцев. Защо следващият мач на Кубрат Пулев няма да е с Антъни Джошуа четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички