Истински хаос на мач на Мейуедър - масов бой след прекратяване на срещата (ВИДЕО)


Истински хаос на мач на Мейуедър - масов бой след прекратяване на срещата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

7775 0

В

Боксовата легенда Флойд Мейуедър се пенсионира непобеден от професионалния бокс, но продължава да се бие в демонстративни мачове, от които печели милиони. Поредният, който се случи бе срещу любопитно име – Джон Готи, който има ММА битки. Той е внук на мафиот от САЩ, който носи същото име.

Срещата обаче не приключи, като двамата не успяха да се сдържат особено, като постоянно се обиждаха и сипеха ругатни дори между рундовете.  46-годишният Мейуедър си играеше с Готи през цялата битка и внукът на скандалния мафиотски бос не го прие никак добре.

Реферът предупреди ъгъла на Готи между петия и шестия рунд, че ще спре битката, ако продължат в същия дух. И именно това се случи. Готи обаче не прие това решение и продължи да атакува Мейуедър, въпреки че реферът спря двубоя. Резултатът обаче не бе успокояване на страстите, а обратното - масов бой.

За щастие, Готи не нанесе никакви удари на Мейуедър, когато го атакува след спирането на двубоя, което бе най-агресивният му момент от началото на вечерта.

Мейуедър срещу Готи беше катастрофа от самото начало

Абсолютният хаос беше поразителен и повече истории около двубоя със сигурност ще излязат наяве през следващите дни, но тази битка беше катастрофа от самото начало.

Имаше забавяне още преди началния рунд поради суматоха около червения ъгъл, която отне няколко минути, за да се успокои ситуацията. Никой не можеше да предположи, че това ще бъде спокойната част от демонстративния мач. Няколко други сбивания избухнаха на мястото, което се превърна в пълен бунт след прекъсването на двубоя в шестия рунд. Иначе 30-годишният Готи изглеждаше плах в повечето рундове и безпомощен в други. А Мейуедър беше твърде голяма хапка за него от самото начало. В края на април Мейуедър отново привлече вниманието, като използва чужд успех, за да дразни бивш свой съперник (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички