Хърн заряза преструвките и призна: Срещу Нгану Джошуа е в опасност


Хърн заряза преструвките и призна: Срещу Нгану Джошуа е в опасност
Снимка: Getty Images

7336 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, забрави уверения тон, когато говори за следващия съперник на неговия клиент - Франсис Нгану. Шефът на "Мачруум" заяви, че бившият световен шампион в тежка категория не трябва да подценява бившия номер 1 на UFC.

Едва втори боксов мач за Нгану, но...

Срещу Ей Джей камерунецът ще проведе едва втория си мач като професионален боксьор. Първият му беше срещу актуалния световен шампион на WBC - Тайсън Фюри, и успя да създаде сериозни проблеми на "Циганския крал", макар и да загуби.

Еди Хърн призна: Джошуа е в опасност срещу Нгану

"Франсис Нгану е много опасен човек и няма съмнение, че те ще се подготвят възможно най-добре, за да спечелят. Въпреки всичко съм сигурен, че Антъни в тази битка ще покаже какво е нивото на бокса.

Хърн не отрече, че е пристрастен

Но вижте, грешал съм и преди. Аз съм просто голям фен на Ей Джей и не крия факта, че съм пристрастен. А хората - те приемат тази битка сериозно, защото разбират, че Джошуа е в опасност. Те осъзнават, че Антъни трябва да спечели, но Нгану е истинска заплаха", коментира Хърн, цитиран от "The MMA Hour".

Битката между Антъни Джошуа и Франсис Нгану трябва да се проведе на осми март в Саудитска Арабия. По-рано Нгану се закани на Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички