Хърн обяви мястото и датата на Джошуа - Усик 2, но едното не е сигурно


Хърн обяви мястото и датата на Джошуа - Усик 2, но едното не е сигурно
Снимка: Getty Images

1769 0

Промоутърът на Антъни Джошуа коментира реванша между клиента му и Олександър Усик. Според него в преговорите има положителна новина и тя е, е сделката за мястото на провеждане на двубоя е близо до финализиране. Става дума за Саудитска Арабия.

"Договорихме се за мястото на реванша - Саудитска Арабия, и за работна дата - 23 юли. Почти сме готови да го обявим", каза Хърн, цитиран от "Boxing News 24".

"По отношение на възможно отлагане... Две седмици. И няма друга причина, освен времето, за да се уверим, че ще се подготвим правилно. Битката ще се проведе, мястото е договорено - и двете страни се съгласиха по всички точки", допълва промоутърът.

"Просто отне десет дни повече, отколкото искахме, и без да посоча дата, всичко, което мога да Ви кажа, е, че финализираме последната част от документите и всичко е договорено, така че бъдете готови", каза още Хърн. А ето какво може да се случи след реванша, ако украинецът запази титлите си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички