Големият проблем, който "най-добрата версия" на Джошуа ще срещне срещу Такам


Големият проблем, който "най-добрата версия" на Джошуа ще срещне срещу Такам
Снимка: Getty Images/Guliver

1567 0

Подготовката за битка срещу двуметровия Кубрат Пулев е големият проблем за Антъни Джошуа преди съботния двубой срещу Карлос Такам. Както е известно, Кобрата трябваше да се изправи за световната титла срещу британския боксьор, но се наложи да се откаже от битката за пояса на IBF. Именно това създаде още по-големи главоболия за Джошуа.

Такам е с коренно различен стил на боксиране - бързи и чести удари навсякъде по тялото, по-бърз е с крака и е далеч по-нисък от Пулев. Еди Хърн обяви това като сериозни притеснение, но подчерта, че никога не е виждал Джошуа в по-добра форма.

"Антъни тренираше за двубой срещу 194-сантиметровия Пулев, който е с пълен спектър от удари и е много неудобен съперник. Сега той ще се бие с близо 10 сантиметра по-ниския Такам, който те атакува постоянно - крошета, прави удари, куки... постоянно те поставя под напрежение", коментира Хърн.

"Но в същото време Такам ще се срещне с Антъни Джошуа, който никога не е изглеждал по-добре по време на тренировъчен камп", допълни промоутърът. Може да следите битката в Кардиф Антъни Джошуа - Карлос Такам НА ЖИВО В SPORTLIVE.Bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички