Фюри обяви: Целия си хонорар от боя с Уайлдър ще даря за благотворителност


Фюри обяви: Целия си хонорар от боя с Уайлдър ще даря за благотворителност
Снимка: Getty Images/Guliver

3040 0

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри ще даде за благотворителност хонорара, който ще получи от боксовия двубой срещу Дионтей Уайлдър. Двамата ще премерят сили на 1 декември, като SportLive.bg ще следи на живо мача.

"Смятам да дам хонорара си на бедните и възнамерявам да построя дом за бездомни. Всъщност, нямам намерение да ставам милионер или милиардер. Аз съм боксьор, не бизнесмен, и вероятно ще поема по пътя, който всеки боксьор следва - ще остана без пукнат грош. Не можете да отнесете всички пари с вас, затова помагам на хора, които не могат да помогнат на себе си", заяви Фюри, цитиран от "Boxing Scene".

УАЙЛДЪР НАРЕЧЕ ФЮРИ "ЦИГАНИН" И ГО ПРЕДУПРЕДИ: АЗ СЪМ НАЙ-ОПАСНИЯТ МЪЖ В СВЕТА

"Смятам, че всички деца трябва да си изкарват прехраната сами, тъй като ако не го правят, те няма да оценят това, което имат. Лесно е да харчиш чуждите пари, а парите, които аз съм изкарал, са пари, заработени с кръв. Децата ми трябва сами да си изкарват парите и да създадат свой собствен път в живота. Те няма да живеят от моето име или репутация, защото това е твърде лесен път. Вие виждате колко деца от богати семейства не правят нищо, защото получават всичко твърде лесно. На мен никога не ми е било лесно, налагало се е всичко да си спечеля сам", каза още британският боксьор.

Според руския "Чемпионат" Фюри има четири деца, а жена му е бременна с пето. За този мач британецът преживя страхотна трансформация и се превърна от дебелак в релефен мъжага. Вижте тук как се промени Фюри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички