Фюри първо похвали Антъни Джошуа, а после тотално го отписа: На кого му пука за него?


Фюри първо похвали Антъни Джошуа, а после тотално го отписа: На кого му пука за него?
Снимка: Guliver/GettyImages

6664 0

Непобеденият бивш шампион в тежка категория Тайсън Фюри наскоро похвали Джошуа за предсатвянето му срещу Анди Руис, но също така не пропусна да подчертае, че британският му опонент в момента е в сянката на двамата най-добри предсатвители на дивизията - Дионтей Уайлдър и самият Фюри. 

Както е известно, Бронзовия Бомбардировач и Краля на ромите изиграха един от най-епичните двубои в професионалния бокс за 2019 година, като завършиха наравно в мач, изигран в Лас Вегас. Двамата ще проведат реванш в началото на 2020 година и Фюри беше категоричен, че никой не се интересува от Джошуа в момента, защото тепърва предстои на ринга да се качат най-добрите и зрелищни атлети на планетата. 

"Нека бъдем откровени - на никого не му пука за Анди Руис и Антъни Джошуа, въпреки че направиха добър мач. Има само двама боксьори в тежка категория, които ще се срещнат на ринга в най-скоро време. Истинският двубой е между мен и Дионтей Уайлдър. Това е най-големият двубой в тежка категория в моя живот. Няма да има друг от такъв магнитуд в скоро време", категоричен беше Фюри пред "Behind the Gloves". 

Битката между двамата още не е обявена официално, но това е само формалност и беше потвърдено от Боб Аръм. Легендарният промоутър на "Топ Ранк" разкри единствено, че датата ще е през февруари, а забавянето на обявлението е свързано с това, че Уайлдър и Фюри планират зрелищно събитие, с което да анонсират своя реванш през 2020 година. 

В навечерието на този момент обаче интересно решение взе Тайсън Фюри за своето бъдеще. Въпреки че се завърна към най-добрите си дни в бокса, благодарение на треньора Бен Дейвисън, Фюри сложи край на взаимоотношенията си с него (причината за това вижте в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички